Zasebnost in piškotki

Spletno stran in spletno trgovino BIMprostor.si upravlja iPROSTOR informatika v projektiranju in storitve, d.o.o. Podvine 36, 1410 Zagorje ob Savi, Slovenija

Ravnanje z osebnimi podatki se obravnava v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1-UPB1)  in Splošno uredbo EU o varstvu podatkov.

Varovanje in uporaba osebnih podatkov

iPROSTOR informatika v projektiranju in storitve, d.o.o. se zavezuje k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov uporabnika. iPROSTOR informatika v projektiranju in storitve, d.o.o. bo osebne podatke uporabil izključno za potrebe izpolnitve naročila (pošiljanje informativnega gradiva, ponudb, računov) in ostalo potrebno komunikacijo.

Uporabnikovi podatki v nobenem primeru ne bodo predani nepooblaščenim osebam.

V izjemnih primerih bodo podatki, ki jih iPROSTOR informatika v projektiranju in storitve, d.o.o. zbira in obdeluje, razkriti le v primeru obveznosti določene z zakonom, ali v dobri veri, da je tako ukrepanje potrebno za postopke pred sodišči ali drugimi državnimi organi ter za zaščito in uresničevanje zakonitih interesov iPROSTOR informatika v projektiranju in storitve, d.o.o.

Katere podatke zbiramo

Za potrebe poslovanja iPROSTOR informatika v projektiranju in storitve, d.o.o. spletne trgovine zbiramo naslednje podatke uporabnikov:

ime in priimek,

  • naslov in kraj bivanja,
  • naslov elektronske pošte
  • kontaktno telefonsko številko,
  • ostale podatke, ki jih uporabniki vnesete v obrazce na spletnem mestu.

Za točnost podatkov, ki jih uporabnik vnese, ne odgovarjamo. Uporabnik ima kadarkoli možnost zahtevati izbris vseh svojih osebnih podatkov.

Vsakemu uporabniku je ob začetku obiska dodeljen sejni piškotek za identifikacijo in spremljanje nakupovalne košarice. Na vaš računalnik lahko iPROSTOR informatika v projektiranju in storitve, d.o.o. med drugimi shrani tudi druge piškotke – več o tem v poglavju “Piškotki”.

Vsi omenjeni podatki, razen piškotkov, se na strežniku iPROSTOR informatika v projektiranju in storitve, d.o.o. shranjujejo trajno, če so pridobljeni na podlagi privolitve, pa do preklica. Sejni piškotki se v pomnilnik strežnika shranjujejo le za čas trajanja obiska in se izbrišejo po eni uri neaktivnosti, trajni piškotki pa so shranjeni na računalniku obiskovalca.

Zahtevajte izbris svojih podatkov

V kolikor želite, da iz naše spletne baze odstranimo vaše osebne podatke, prosimo podajte zahtevo za izbris podatkov na elektronski naslov info@iprostor.si

 

Registracija in avtentikacija

Za prijavo z google računom uporabljamo Google OAuth. Podatke katere se prenese so vaš email račun in ime/priimek.

 

Piškotki

Kaj so piškotki in čemu so namenjeni

Piškotki so majhne besedilne datoteke, ki jih na vaš računalnik naložijo spletišča, ki jih obiščete. Piškotki se na široko uporabljajo za delovanje spletnih spletne strani delovale ali bolj učinkovito delovanje, pa tudi za pridobivanje informacije lastnikom spletne strani.

 

Piškotki v uporabi

 

 

IMENAMENTRAJANJE
cookieconsent_statusPiškotku se nastavi vrednost “dismiss”, kadar uporabnik vidi in se strinja s Cookie law informacijsko pasico.1 leto
dotline-frontPiškotek za shranjevanje podatkov o nakupovalni košarici in uporabniških podatkov ob nakupuTrajanje seje brskalnika
_gaPiškotek služi razlikovanju uporabnikov. Izvor: Google Analytics2 leti
_gidPiškotek služi razlikovanju uporabnikov. Izvor: Google Analytics24 ur
_gatPiškotek služi zaviranju zahtevkov. Izvor: Google Analytics1 minuta
__utmaPiškotek služi razlikovanju uporabnikov in sej. Izvor: Google Analytics2 leti
__utmtPiškotek služi zaviranju zahtevkov. Izvor: Google Analytics10 minut
__utmbPiškotek se uporablja za določanje novi sej/obiskov. Izvor: Google Analytics30 minut
__utmcPiškotek se uporablja za določanje novi sej/obiskov. Izvor: Google AnalyticsTrajanje seje brskalnika.
__utmzPiškotek hrani izvor prometa ali kampanje in služi določanju prihoda na spletno stran. Izvor: Google Analytics6 mesecev
__utmvPiškotek hrani uporabniške spremenljivke po meri. Izvor: Google Analytics2 leti

Izbris piškotkov

Večina brskalnikov ima že samodejno nastavljeno samodejno sprejemanje piškotkov. Seveda že večina brskalnikov omogoča, da si lahko uporabnik sam nastavi način shranjevanja piškotkov. S tem, ko onemogočite piškotke spletna stran ne bo delovala pravilno oziroma bodo njene funkcionalnosti onemogočene.

Če želite preprečiti sledenje storitve Google Analytics na vseh spletnih mestih, obiščite https://tools.google.com/dlpage/gaoptout.